Helse: hvorfor er Pukka the godt for krop og sjæl?

Published on by Trine

Helse: hvorfor er Pukka the godt for krop og sjæl?

Det er ikke for ingen ting, at man altid snakker om at tage en god kop Pukka the, når man er syg og har brug for et skud helse. Især nu her, hvor vinteren for alvor har taget over og lægger folk ned på stribe med alt fra forkølelser til halsbetændelser. Pukka the er og bliver den nemmeste, lækreste og mest lige til vej mod en krop, der udstråler helse.

Og nej, det er ikke bare noget, der er fundet på. Det er rent faktisk sundt, at drikek en god kop varm Pukka the, hvis du bøvler med helsen og helbredet. Det viser en fransk undersøgelse af folk, der drikker thes helbred sammenlignet med ikke the drikkendes helbred. Først og fremmest viste undersøgelsen for eksempel, at ikke nok med, at de the drikkendes (både Pukka the og andre slags the) helse var bedre, de levede også længere.

Bag om studiet om helse og Pukka the

Den franske undersøgelse blev gennemført af Paris Preventive Medicine Center på 130.000 franske kvinder i alderen 18 - 95 år ved. Resultaterne af undersøgelsen viste, at drikker man 1 - 4 kopper the (både Pukka the og andet the) om dagen, har man mulighed for at minimere risikoen for at blive syg og dø af ”sygdomme, der ikke er relateret til hjertekar systemet” med intet mindre end 24 %, - det vil sige, at man opper sin helse med mange meter blot ved at drikke, for eksempel, Pukka the. Deltagerne i helseundersøgelsen fik to helsetjek med tre års mellemrum. I denne tid blev de også bedt om at skrive ned, hvor meget kaffe og Pukka, eller andet, the de drak.

Hvad er sammenhængen mellem helse og Pukka the?

Hvorfor er det så lige, at der en så betydelig en sammenhæng mellem helse og Pukka the? I det hele taget indeholder te en masse antioxidanter, hvilke er sunde for kroppen, hvorfor det ligger lige til højrebenet, hvorfor et indtag af 1 – 4 kopper Pukka the om dagen øger din helse og sundhed. Pukka the er sundere end kaffe, og undersøgelsen viste desuden, at the drikkere dyrker mere motion end kaffe drikkere, og altså derfor opretholder en bedre helse.

Et par af grundende til at du har en bedre helse som the drikker, er blandt andet, at the er en god måde at variere dit væskeindtag på, hvis du er træt af bare at drikke vand. Pukka the kan både drikkes kold og varm, og kan derfor fungere som en god og helsende tørslukker.

Desuden virker Pukka the som en god forebyggelse mod hjertekarsygdomme, på grund af indholdet af flavonoiderne. Derudover virker flavonoiderne også mindskende på svulster, og Pukka the er derfor også kræftforebyggende. Her er det især flavonoiderne i sort og grøn Pukka the, der er gode og helsende. Sidst, men ikke mindst, viste studiet også, at the drikkerne havde nemmere ved at holde den slanke linje end kaffe drikkerne havde. En af grundende hertil er blandt andet, at især den grønne the fra Pukka bremser

optagelsen af fedt med helt op til 30 %.

Published on helse, helsekost, Pukka, the, te

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post